Deelname en sponsoring Plan-IT: 3de editie Insiders Classic & Cabrio Rally

01-07-2021

Ook dit jaar is Plan-IT weer van de partij tijdens de 3de editie van Insiders Classic & Cabrio Rally. Naast deelname aan dit mooie jaarlijkse evenement is Plan-IT ook trotse sponsor van deze dag. De 3de editie vindt plaats op zaterdag 3 juli 2021.

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Promo video Plan-IT Proefrit

11-06-2021

Hij is er! Vol enthousiasme presenteren wij onze nieuwste video voor Plan-IT Proefrit.
Wat doet het? Wat zijn de voordelen?
Deze vragen worden allemaal beantwoord in deze korte en krachtige boodschap.
Wij zijn er in ieder geval trots op, we hopen dat jullie hem net zo goed vinden als wij.

Veel kijkplezier!

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

​Plan-IT koppelt met AutoChat

08-06-2021

Vanaf heden is Plan-IT gekoppeld met AI-assistent AutoChat. Uw klanten wordt op deze manier de mogelijkheid geboden om via de digitale assistent van AutoChat, voor alle merken en vestigingen 24/7 een werkplaatsafspraak te maken.

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Veilig en verantwoord proefritten inplannen met Plan-IT Proefrit

09-04-2021

In April verscheen er een mooi artikel in de Noord-Limburg Business over het veilig en verantwoord inplannen van proefritten met Plan-IT Proefrit.


Het organiseren van een proefrit kost op dit moment extra inspanningen. Dealers moeten de auto wegbrengen, ophalen, grondig reinigen na elke proefrit, de brandstof en de bandenspanning controleren. Klanten die een afspraak voor een proefrit willen maken, moeten eveneens veel moeite doen volgens accountmanager Leon Wonnink van Plan-IT.

In het artikel vertelt Leon hoe Plan-IT Proefrit hier de oplossing voor biedt. Lees het volledige artikel op pagina 23 in het e-magazine van de Noord-Limburg Business via deze link.


Plan-IT | Nieuws

MivarGroup en Plan-IT International gaan strategisch samenwerken in het nieuwe GMS Driver

08-04-2021

MivarGroup lanceert in de komende weken de volgende generatie van haar Garage Management Systeem Driver. Hierin is de nieuwste planningstool Plan-IT Werkplaats Web van Plan-IT International geïntegreerd.


Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Nieuwe release: Plan-IT Werkplaats versie 6.171.1964 beschikbaar

29-03-2021

Vanaf 29 maart 2021 is er een nieuwe versie van Plan-IT Werkplaats beschikbaar.

De Update Procedure kunt u hier vinden.

Als u vragen heeft over de nieuwe release neem dan contact op met onze helpdesk via: info@plan-it.nl of via 0478-531444

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Plan-IT sluit Stern en Hedin aan op OAB van Daimler

12-03-2021

Met Plan-IT hebben wij wéér twee Mercedes-Benz dealers, Stern en Hedin (België), aan mogen sluiten op het door Daimler ontwikkelde platform van Online Appointment Booking (OAB).


Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Plan-IT vaart per april 2021 onder een nieuwe vlag

11-03-2021

Plan-IT vaart al meer dan 2 decennia lang onder de vlag van JDS bedrijfsautomatisering B.V. te Venray. JDS is nu het bedrijf, wat naast de productgroep Plan-IT en bedrijfsautomatisering (infra, hardware, telefonie etc.) ook software voor de transportbranche maakt en zich daarmee met name richt op de Nederlandse markt. De Plan-IT producten hebben een dusdanig sterke positie op de (inter)nationale markt verkregen, dat de connectie met JDS bedrijfsautomatisering B.V. niet altijd goed werd en wordt begrepen.

Om naar de markt en zeker ook internationale markt een duidelijker beeld te scheppen, is er besloten om Plan-IT als zelfstandig bedrijf te laten optreden. Dat alles onder de niets verhullende naam: Plan-IT International B.V., een zusteronderneming van JDS bedrijfsautomatisering B.V., eveneens gevestigd te Venray. Per april 2021 zal Plan-IT dan ook onder deze nieuwe vlag varen.

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Terugroepactie? Plan-IT helpt u!

02-03-2021

De laatste tijd worden veel dealers geconfronteerd met grote terugroepacties.

Gezien de nieuwe technologieën met name op het gebied van elektrificatie zijn deze terugroepacties niet alleen groot in aantal, echter dient er ook meer tijd te worden uitgetrokken om de aanpassingen te verhelpen.

De terugroepactie zorgt voor een groter werkaanbod voor de dealer en is een welkome aanvulling op de totale werkplaatsbezetting.

Maar hoe houdt u grip op dit soort recalls, zonder dat dit disruptief wordt voor de dagelijkse werkzaamheden? Juist met Plan-IT Online Op Tijd.

Lees meer
Plan-IT | Nieuws

Onze man in autoland

23-02-2021

Onlangs vierde Leon Wonnink, zijn 10-jarig bestaan als accountmanager bij Plan-IT.

Leon kent een lange geschiedenis in het automotive landschap. Ooit begonnen bij het voormalige CW Lease in Den Bosch, via TOP Lease in Breda (later ING Car Lease/Alphabet) en Volkswagen PON Financial Services in Amersfoort, uiteindelijk belandt bij JDS bedrijfsautomatisering bv in Venray.

In die 10 jaar heeft hij het aftersales in autoland zoetjes aan zien veranderen.

Lees meer
Plan-IT | Nieuws
⬅ Vorige 1 van de 6 pagina's Volgende ➡