Plan-IT Proefrit

Plan-IT Proefrit is een digitaal planbord dat speciaal ontwikkeld is voor het inplannen en beheren van afspraken voor proefritten. Plan-IT Proefrit is een product dat constant evolueert door de inbreng van haar gebruikers.

Het wordt dan ook volledig aan de hand van het gebruik en de ontwikkelingen binnen de markt gebouwd. Dit is ook de reden van het grote succes! Alle ontwikkelingen die Plan-IT Proefrit doormaakt zijn ingegeven door het gebruik.

Wat maakt Plan-IT Proefrit nu zo succesvol?

Lees meer


Screenshots

Planbord  Werkorder   Verkoopondersteuning

                Planbord                                     Werkorder                                     Verkoopondersteuning


Branches

Dit product valt onder de branche: Automotive
Andere producten in deze branche:

 

Plan-IT Werkplaats

Plan-IT Schade

 

Het is mogelijk dat dit product ook binnen andere branches in te zetten is. Door de flexibele opbouw van al onze programma's zijn wij van mening dat we elk planningsprobleem kunnen oplossen.


Distributeurs

 

JDS bedrijfsautomatisering bvJDS bedrijfsautomatisering

http://www.jds.nl

 

 


Partners


FAQ

Mocht uw vraag niet in onderstaande lijst voorkomen of het antwoord lost uw probleen niet op, dan kunt u de vraag op deze pagina stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

  • Plan-IT verhuizen naar een andere server

   Om Plan-IT te verhuizen naar een andere server hoeft u slechts de JDS map op te pakken en op een andere server te zetten. Vervolgens de snelkoppelingen aanpassen en hij zou al moeten werken.

  • Werkstation installatie Plan-IT

   Een werkstation installatie van Plan-IT werkt altijd op dezelfde manier. Door gebruik te maken van een simpele setup procedure kunt u met gemak een extra werkstation aankoppelen.

  • Plan-IT start na installatie niet op of krijgt een foutmelding

   Als Plan-IT na de installatie niet opstart of bij het opstarten een foutmelding krijgt staat in veel gevallen de DEP instelling niet goed. Hier een korte uitleg hoe u deze goed kunt zetten.

  • Update via internet uitvoeren

   Hoe krijgt u de laatste versie van Plan-IT op uw systeem? Door een simpele update procedure kunt u makkelijk de laatste versie binnehalen.Plan-IT Proefrit

Probeer nu gratis de demo voor 30 dagen

Download een demo van Plan-IT Proefrit


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch