Plan-IT Online op tijd

Plan-IT Werkplaats is binnen het Nederlandse dealerbedrijf het meest gebruikte digitale planbord. JDS 

bedrijfsautomatisering heeft een nieuwe generatie ON-LINE PLANMODULEN ontwikkeld die rechtstreeks aan Plan-IT gekoppeld zijn.

In het nieuwste product, de on-line planmodule tijdgebonden, zit een plankalender waarin uw klant direct een beschikbaar tijdstip op een datum kan kiezen. De software is hiertoe uitgebreid met een aantal slimme regels die het mogelijk maken dat op basis van het uit te voeren werk, de beschikbare tijd en het gedurende de gewenste tijd kunnen beschikken over de juiste kwaliteit van de monteur, tijden worden aangegeven waarop uitvoering van de afspraak mogelijk is. Bij dit product is de koppeling met Plan-IT Werkplaats (Compact) een vereiste.

Wat maakt Plan-IT Online nu zo'n succes?

Lees meer


Screenshots

    

        Plankalender                                        Planmodule                                     Plan-IT Werkplaats


Branches

Dit product valt onder de branche: Automotive

Andere producten in deze branche:

Plan-IT Werkplaats
Plan-IT Werkplaats Compact

 

Het is mogelijk dat dit product ook binnen andere branches in te zetten is. Door de flexibele opbouw van al onze programma's zijn wij van mening dat we elk planningsprobleem kunnen oplossen.


Distributeurs

 

JDS bedrijfsautomatisering bv

www.jds.nl

 


Partners


FAQ

Mocht uw vraag niet in onderstaande lijst voorkomen of het antwoord lost uw probleen niet op, dan kunt u de vraag op deze pagina stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch