Nieuws


Speciaal voor u: Autosociaal Promo-Pakket XL!


29-11-2017

Kom in verbinding met uw klant door de app- en weboplossingen van Autosociaal! Alle oplossingen worden vormgegeven in uw eigen huisstijl, terwijl u profiteert van een geavanceerd systeem.

Genereer daarnaast direct meer gebruikers met het Autosociaal Promo-Pakket XL! Speciaal als Plan-IT klant profiteert u van de voordelen van dit pakket niet voor € 500,-, maar voor slechts € 250,-! Wat ontvangt u hier allemaal voor?

 

SMS Tool: Meer app-gebruikers creëren? Autosociaal stuurt een interactieve SMS naar uw klanten waarin ze met één click op de knop uw app kunnen downloaden!

E-mailcampagne: Zorg voor meer app-gebruikers met de professionele e-mailtool van Autosociaal. Laat via deze weg merken dat u met uw app een stap extra zet voor uw klant. Succes gegarandeerd!

Banner: Plaats een fraaie banner bij uw receptie of showroom. Met deze eyecatcher brengt u uw app maximaal onder de aandacht!

 

Kunt u niet wachten om hier mee aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Autosociaal via verkoop@autosociaal.nl of 088-9090888. 


< Terug naar het nieuwsoverzicht


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch