FAQ


Installatie Plan-IT vanaf cd

01-12-2008

Om de setup te starten stopt u de cd van Plan-IT in de computer. De setup zal dan automatisch starten.

U kunt vervolgens de setup doorlopen tot u bij het volgende scherm uitkomt (zie afbeelding 1) Hier geeft u aan dat u akkoord bent met de licentievoorwaarden. Als u hier op 'Ja' klikt zal de installatie doorlopen.

U komt vervolgens bij het volgende scherm (zie afbeelding 2) Geef hier uw Gebruikersnaam en Bedrijfsnaam op. (Dit mag u zelf bepalen) Kies vervolgens de optie 'Iedereen die op deze computer gebruikt' en klik op volgende.

Vervolgens kiest u de schrijf waar u Plan-IT wilt installeren. (zie afbeelding 3) In bijna alle gevallen zal dit een netwerkschrijf zijn.

Het is belangrijk om te weten dat Plan-IT direct in de root van deze schrijf gaat installeren. Als u Plan-IT dus in een bepaalde directory wilt hebben op het netwerk is het dus verstandig om even voor de installatie een juiste schrijf aan te maken. Plan-IT zal altijd een JDS map aanmaken waarin de software wordt neergezet. Hierdoor kunt u altijd onze software terugvinden op uw netwerk.

Klik vervolgens op volgende en de installatie zal beginnen.

Als de installatie klaar is klikt u op 'Voltooien'  (zie afbeelding 4) De installatie van Plan-IT is nu klaar. U zult ook zien dat er een icoontje op uw buroblad staat waarmee u Plan-IT kan opstarten.

Zorg altijd dat de gebruikers van Plan-IT rechten hebben om in de aangemaakte JDS map (en alle onderliggende mappen) op het netwerk te lezen en te schrijven.


< Terug naar het FAQ overzicht


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch