FAQ


Mail naar verhuurafdeling afhankelijk van gekozen auto
16-06-2017

In Plan-IT is het altijd al mogelijk geweest een e-mail naar de verhuurafdeling te sturen als het vervangend vervoer vinkje wordt aangezet in de werkorder. (als er geen vervangend vervoer van Plan-IT zelf gekozen wordt)

Vervolgens is het mogelijk om in de systeeminstellingen een extra vinkje aan te zetten waardoor altijd de vraag komt of er een mail naar de verhuurafdeling gestuurd moet worden. (zie afbeelding 1) Deze vraag komt altijd (zie afbeelding 3), ook als er een Plan-IT vervangend vervoer gekozen is. Op deze manier kun je de verhuurafdeling aangeven wat de klant voor voorkeur heeft mbt het vervangend vervoer. (Je maakt dan geen vervangend vervoer aan in Plan-IT, maar verschillende type auto's)

En als laatste toevoeging hebben we de mogelijkheid om bij het vervangend vervoer zelf een e-mail adres in te geven. (zie afbeelding 2) Als hier een e-mail adres staat ingevuld stuurt Plan-IT de verhuur mail naar dit e-mail adres. Dit maakt het mogelijk om verschillende verhuurafdelingen te gebruiken. Afhankelijk van het gekozen vervangend vervoer gaat de mail naar een andere verhuurafdeling.

Als er geen e-mail is ingegeven bij het vervangend vervoer pakt Plan-IT automatisch het hoofd e-mail adres ingegeven bij de systeeminstellingen (zie afbeelding 1)


< Terug naar het FAQ overzicht


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch