FAQ


Rentwise vervangend vervoer icm Plan-IT vervangend vervoer gebruiken14-06-2017

Als u gebruik maakt van Rentwise wordt al het vervangend vervoer in Rentwise gepland. We gaan er vanuit dat u niet meer het vervangend vervoer van Plan-IT gebruikt.

Het is echter ook mogelijk om een combinatie van Rentwise en Plan-IT te gebruiken.

U kunt dan per werkorder bepalen of u het vervangend vervoer in Rentwise wilt gebruiken of het vervangend vervoer van Plan-IT. U kunt zo b.v. de keuze maken om de leenfietsen in Plan-IT te plannen, en al de auto's in Rentwise.

Om dit aan te zetten moet u bij de systeeminstellingen, tabblad koppelingen, tabblad Rentwise het vinkje: "Mogelijkheid aanzetten om ook Plan-IT vervangend vervoer te gebruiken" aanzetten. (zie afbeelding 1)

Als deze optie aanstaat, krijgt u ook weer de beschikking over het Plan-IT vervangend vervoer. 

In de werkorder krijgt u nu een extra vinkje bij het vervangend vervoer. Als dit vinkje aangezet wordt, dan kunt u kiezen uit het Plan-IT vervangend vervoer, en als het vinkje uitstaat krijgt u automatisch het Rentwise vervangend vervoer (zie afbeelding 2)

Hierdoor bent u volledig vrij in uw keuze welk systeem u gebruikt voor het plannen van het vervangend vervoer. Deze keuze heeft u per werkorder die aangemaakt wordt.


< Terug naar het FAQ overzicht


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch