FAQ


Afspraakbevestiging met opmaak instellen

28-08-2013

Het is mogelijk om een eigen e-mailsjabloon te gebruiken voor de afspraakbevestiging in Plan-IT Werkplaats. Een voorbeeld van een sjabloon is te vinden in deze directory: JDS/Plan-IT/Data/Sjabloon.html.

Om een eigen Sjabloon te gaan gebruiken zal een een HTML file gemaakt moeten worden. Deze HTML file moet Afspraakbevestiging.html worden genoemd en moet in de directory: JDS/Plan-IT/Data/ worden geplaatst.

Tekst uit Plan-IT toevoegen

Om de tekst vanuit Plan-IT in het sjabloon te krijgen zal de tagmoeten worden gebruikt. Hierdoor zal Plan-IT deze tag automatisch vervangen met de tekst die in Plan-IT is ingegeven of de standaard tekst voor de afspraakbevestiging. (zie afbeelding 2)

Plaatjes toevoegen in het sjabloon

Om plaatjes toe te voegen in het e-mailsjabloon van de afspraakbevestiging zullen er links naar de website (van de klant) kunnen worden toegevoegd in de html pagina. (zie afbeelding 3)

CSS gebruiken

Om CSS als styling te gebruiken van het HTML document zal deze moeten in het document zelf moeten worden toegevoegd. Deze zal tussen detags moeten worden toegevoegd. (zie afbeelding 4)

 

Het is aan te raden deze sjabloon aan uw webdesigner voor te leggen zodat deze een mooie opmaak kan realiseren.

Meerdere vestigingen

Als u meerdere vestigingen heeft kunt u per vestiging een eigen achtergrond maken. De Afspraakbevestiging.html moet dan niet in de  JDS/Plan-IT/Data/ directory worden gezet, maar in de juiste map van de vestiging. Dus b.v.  JDS/Plan-IT/Data/1 of  JDS/Plan-IT/Data/2 U kunt dan per map een eigen opmaak maken.

 


< Terug naar het FAQ overzicht


© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch