Branche

De term Digitaal Plannen heeft alles te maken met het plannen met behulp van de computer. JDS heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk toegelegd op het plannen met de computer voor een grote verscheidenheid aan planningsproblemen.

Voor een deel van die problemen, veelal zeer specifiek van aard, zijn maatwerkoplossingen ontwikkeld ten behoeve van een klant of een beperkte set aan klanten.

Voor het andere deel van de problemen bleek een oplossing toch zodanig generiek te zijn dat een meer pakketmatige benadering een betere aansluiting bewerkstelligde naar die markt.

Het verschijnsel Plannen is ook iets dat niet specifiek aan een vakgebied of branche is verbonden. Plannen bestaan in een veelvoud van uitvoeringsvormen en soorten, planning met de computer richt zich veelal op het doorrekenen van een plan/planning om tijdsaspecten te bepalen.

JDS heeft zich met name gericht op het op grafische wijze vormgeven van een planning, waarbij veel aandacht is besteed aan het verstrekken van veel informatie via de vormgeving.

Uiteraard geschiedt dit binnen de functionaiteit van de planning, de basis waartoe de planning is opgezet.

Voor een diversiteit van branches zijn inmiddels softwareproducten ontwikkeld:ondermeer voor Automotive, Schadeherstel, Installatiebedrijven, Zwembaden en Recreatie. Naar verwachting zullen nieuwe branches worden toegevoegd.

 

Onze ervaring heeft ons geleerd dat nieuwe producten relatief snel kunnen worden ontwikkeld, samen met toekomstige gebruikers van de software. Hun inbreng van de specifieke aspecten van de markt/branche, onze ervaring op het gebied van plannen én de technologie om het voor de compter toepasbaar te maken, blijkt een goede formule te zijn.
© 2013 JDS bedrijfsautomatisering bv. Alle rechten voorbehouden.

Deutsch